H&D International Group

10 let unikátních IT řešení od společnosti Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o.

Mladá Boleslav, 18. 10. 2017 - společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o., poskytovatel komplexních IT služeb a držitel prestižního ocenění magazínu CIO Business World v kategorii Nejlepší ICT případová studie roku 2016, slaví v letošním roce desáté výročí působení na českém trhu.

Společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. vznikla v roce 2007 v Mladé Boleslavi jako první česká pobočka skupiny H&D International Group. Z malé společnosti se rozrostla do své dnešní podoby, kdy čítá více než 100 zaměstnanců a kooperuje na desítkách různorodých projektů v oblasti informačních a telekomunikačních technologiích.

Své kořeny má společnost v oblasti Automotive, jak i její umístění v Mladé Boleslavi napovídá. Ale během svého dynamického rozvoje překročila hranice Mladé Boleslavi a rozšířila nabízené služby i mimo automobilový průmysl. Ten ale i nadále zůstává její srdcovou záležitostí, důkazem jsou například realizované projekty zavádějící technologie MirrorLinkTM a Smart Gate či vývoj aplikací G-Metr nebo MFA pro společnost ŠKODA AUTO, kde se soustředila společnost nejenom na technické stránky, ale i na vizuální design či jednoduchost uživatelského rozhraní.

Společnost nadále rozvíjí své služby, které nyní pokrývají oblasti:

• IT služby, vedení projektů a konzultace,

• konektivit vozu,

• vývoj mobilních a webových aplikací,

• PLM/PDM podpora systémů,

• strojové vidění.

V současné době se Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. zabývá nejnovějšími inovacemi spadajícími do oblasti Průmyslu 4.0, tedy takovými technologiemi, které souvisejí s automatizací výroby a výměnou dat. Své jedinečné řešení využití strojového vidění v kombinaci s neuronovými sítěmi prezentovali odborníci z týmu Machine Vision v letošním roce na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který byl tematicky zaměřen právě na Průmysl 4.0, automatizaci a robotizaci.

„Velké díky za dobře a poctivě odvedenou práci, kterou naše společnost během prvních deseti let svého působení odvedla, si ponejvíce zaslouží naši zaměstnanci, kteří díky své vytrvalé a precizní práci jsou skutečnými mistry ve svém oboru. Poděkování však patří i našim partnerům a zákazníkům, jejichž jedinečné projekty nás motivují k překonávání současných technologických možností a posouvají nás vpřed k inovacím budoucnosti,“ říká jednatelka společnosti PhDr. Irena Šípalová, která zároveň popřála společnosti k významnému výročí mnoho nových a úspěšných projektů do budoucích let.