H&D International Group

Mladá Boleslav, 20.03.2017 – V prvním březnovém týdnu se otevře v Liberci nová pobočka Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. Tyto nové prostory najdete na adrese 1. máje 97/25, Liberec III.

Naše společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. rozšiřuje portfolio svých inovativních produktů a služeb nejen v okolí Mladé Boleslavi, což potvrzuje i otevření nové pobočky v Liberci. Po úspěchu v soutěži Firma roku 2017 a zvyšující se poptávce po našich službách se společnost rozroste o svou historicky první pobočku.

Nová pobočka, kterou naleznete nedaleko samotného centra Liberce, bude poskytovat našim stávajícím i budoucím zákazníkům ze severních Čech shodný komfort kvalitních služeb šitých na míru, na které jsou už více než 10 let zvyklí od mladoboleslavské centrály společnosti.

Příchod nové pobočky nicméně neznamená jen dobrou zprávu pro naše zákazníky, ale také pro kraj jako takový. Naše expanze znamená nové pracovní pozice nejen pro odborníky z oblasti IT, ale také například možnost kariérního rozvoje pro studenty z Liberecka. Už se na nové možnosti velmi těšíme!

Snídaně pro zákazníky

Liberecká pobočka již ale krátce po svém oficiálním zahájením provozu chystá první velkou akci. Tou bude 29. 5. 2018 od 8:30 snídaně pro zákazníky, kde se budou moci zájemci dozvědět více o projektech strojového vidění a rozšířené reality. Součástí této snídaně bude prezentace našich současných technologií, komentované ukázky a také diskuze.