Pohádkový les

Společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. připravuje pro veřejnost akci Pohádkový les Mladá Boleslav, 18. 5. 2019 – společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. (H&D) zve širokou veřejnost na akci s názvem Pohádkový les.

V rámci společenské odpovědnosti se společnost H&D rozhodla nedržet zpátky a připravit pro veřejnost přímo pohádkovou akci s názvem Pohádkový les. Akce proběhne 18. 5. 2019 od 13 do 19 hodin v parku Štěpánka v Mladé Boleslavi.

"V rámci této akce chceme podpořit komunitní život v Mladé Boleslavi, neboť jako jeden ze zaměstnavatelů v regionu cítíme, že akce tohoto formátu v regionu chybí. Dalším naším cílem je podpořit aktivní trávení volného času rodin s dětmi a poukázat v dnešní době počítačů a chytrých telefonů, že je prostor pro zajímavé aktivity i na čerstvém vzduchu. Součástí programu budou i naučné a rozvojové aktivity pro děti a mládež. Akce podpoří i místní podnikatele, kteří budou moci na akci představit svoji činnost v našem regionu a ještě lépe nastartovat svoje podnikání, " dodává PhDr. Irena Šípalová, jednatelka společnosti H&D.

V parku Štěpánka v Mladé Boleslavi na účastníky bude čekat trasa s pohádkovými postavami od těch moderních až po ty klasické. Na svoje si přijdou i milovníci lega a procvičit se při sportovních aktivitách budou moci děti i dospělí za podpory Decathlonu Mladá Boleslav!

Mimo jiné se můžete těšit na pohádkové vystoupení divadla Krtek s názvem Cirkus plný pohádek nebo Jeníčka a Mařenku v podání Nezávislého Divadla, dětskou diskotéku a spoustu soutěží. Na akci si budete moci prohlédnout i hasičské vozidlo či speciální vozidlo Policie ČR. Nebudou chybět ani stánky s něčím dobrým k jídlu i pití.

Akce je organizována za podpory města Mladá Boleslav a partnerů Brick by Brick, společnosti Decathlon, Divadla Krtek, Nezávislého divadla a Vědy v ulicích. Mimo to akci podpořila řada sponzorů formou věcných cen do soutěží. Partnerem akce je také portál Kudy z nudy.

Akce je pro veřejnost zcela zdarma a trasa bude průjezdná pro handicapované a kočárky.