Společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. oznámila důležitou personální změnu ve vedení společnosti.

Společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o., si dovoluje oznámit, důležitou personální změnu ve vedení společnosti. Dosavadní jednatelka PhDr. Irena Šípalová, která společnost v České republice zakládala, opouští tuto pozici k 15. únoru 2020. Od 16. února 2020 bude společnost řídit na pozici CEO Mgr. Dalibor Sehnoutka.

Ke dni 15. 2. 2020, se PhDr. Irena Šípalová, jednatelka společnosti Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. (dále jen H&D), rozhodla po necelých 12 letech odstoupit ze své funkce, kterou zastávala od založení české pobočky společnosti H&D v roce 2007. Společnost H&D CZ se za tu dobu stala v České republice respektovanou IT společností, dodávající svým zákazníkům vysokou přidanou hodnotu a disponující celou řadou specifických oborových řešení, převážně zaměřené do oblasti průmyslu a automotive. Spolu s podporou zaměstnanců získala hned několik ocenění, včetně ocenění „Společnost roku 2017“ ve středních Čechách.

Řízení společnosti přebírá na pozici CEO dosavadní operační manažer vývojového centra pan Mgr. Dalibor Sehnoutka, který svoji profesní dráhu spojil se společností H&D CZ v roce 2012 a na pozici COO dosavadní operační manažer služeb a inovativních projektů pan Ing. Aleš Hrabě, který ve společnosti H&D působí od roku 2017. Jejich hlavním cílem bude zajistit další rozvoj společnosti a úspěšnou integraci do nadnárodního koncernu HCL Technologies, jehož je společnost od roku 2018 součástí.