H&D International Group
Firma roku 2017 ve Středočeském kraji

Titul Firma roku 2017 ve Středočeském kraji získala mladoboleslavská firma Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o., poskytovatel komplexních IT služeb

Mladá Boleslav, 19. 10. 2017 – Držitelem titulu Vodafone Firma roku 2017 pro Středočeský kraj se stala společnost Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. (H&D). Její doménou jsou IT služby a inovace spojené s Průmyslem 4.0. Ke slavnostnímu vyhlášení výsledků odborné poroty došlo 18. 10. 2017 v hlavním sále hotelu Boscolo v Praze.

V rámci Středočeského kraje soutěžilo více než 400 firem, titul Vodafone Firma roku 2017 byl udělen společnosti Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. Ta odbornou porotu zaujala nejen svým celkovým ekonomickým skórem, ale také přínosem pro region, podnikatelskými plány a péčí o své zaměstnance.

Firma se na českém trhu pohybuje již od roku 2007, kdy vznikla jako první pobočka skupiny H&D International Group. Za pouhých deset let se rozrostla natolik, že dnes má přes 100 zaměstnanců a svými produkty, především pak jejich kvalitou, je schopna konkurovat i představitelům zahraničních trhů. Spolu s firmou se rozrůstá i její portfolio, které nabízí IT služby a konzultace, vývoj mobilních a webových aplikací, služby v oblasti konektivity vozu či podporu PLM/PDM systémů. Posledním přírůstkem je strojové vidění (Machine Vision), tedy technologie odrážející Průmysl 4.0.

„Jedinečnost našich produktů a služeb v oblasti IT spočívá především v našem know-how a inovativnosti. Ta umožňuje zvýšit flexibilitu, rychlost, efektivitu a komfort našich zákazníků. Inovace jsou součástí našeho každodenního života. Příkladem je technologie strojového vidění, která v našem pojetí v kombinaci s neuronovými sítěmi posouvá klasicky využívané metody na úroveň umělé inteligence,“ řekla jednatelka společnosti PhDr. Irena Šípalová, která si na slavnostním vyhlášení osobně převzala cenu vítěze Firma roku 2017 pro Středočeský kraj.

Na závěr jednatelka společnosti dodává: „mé poděkování patří všem kolegům současným i bývalým a všem obchodním partnerům, kteří nám pomohli tohoto úžasného ocenění dosáhnout. Krásnější dárek k našemu 10. výročí jsme si nemohli přát.“

Soutěž Hospodářských novin Firma roku je zaměřena na podporu malého a středního podnikání a klade si za cíl vyhodnotit nejlepší firmy v jednotlivých krajích a na celostátní úrovni. Každoročně se soutěže účastní na tisíce firem z celé České republiky z nejrůznějších oborů a odvětví.